Aktuális

MAGYAR SIKEREK A FRANKFURTI FODRÁSZ VILÁGBAJNOKSÁGON

A kétévente megrendezésre kerülő fodrász világbajnokságon kiemelkedő eredményt értek el az Arató Akadémia fodrászai Frankfurtban. Az OMC (Organisation Mondiale Coiffure) nemzetközi fodrász szervezet által május 3-5. között megrendezett, a fodrászok olimpiájaként számon tartott világbajnokságon idén több mint 50 országból, 1300 főt meghaladó induló versenyzett.

Férfi felnőtt progressive fashion összetett kategóriában a magyar válogatott bronzérmet szerzett, amellyel megvédte a 2012-es világbajnokságon megszerzett harmadik helyét, mely a kategória valaha volt legjobb magyar eredménye. A csapat tagjai: Fenyvesi Attila, Ji Yicheng és Kovács Gergő. A férfi fashion csapat trénere, Arató Krisztián világbajnok mesterfodrász a világ harmadik legjobb férfi progressive fashion trénere címet nyerte el.


Országunk jelenlétét munkájukkal erősítették a felnőtt női technikai csapat tagjai: Bozsics Katalin, Hintemberger Máté, Arató Krisztián, a nappali és esküvői stílus versenyzői: Erős Sándor, Molnár Edit, Szőke Szabolcs, és női progressive vágás kategóriában Pápai Gábor.

Külön szeretnénk gratulálni az ifjúsági férfi technikai csapatnak a 4. helyezéshez és az ifjúsági csapaton belül elért legjobb eredményhez a harmadik helyezett Kovács R. Ádámnak. A ifjúsági csapat tagjai: Kovács R. Ádám, Gyuris Nikolett és Nyári Béla.

Smink kategóriában gratulálunk
a felnőtt színpadi smink kategóriában 4. helyezett Hovorka Miskuci Kingának, a felnőtt női esküvői smink kategóriában 6. helyezett Dudás Barbarának, valamint Birkás Tímeának a munkájához.

Köszönjük a magyar zsűritagok, Váradi Katalin, Sipos Zita, Csilik Erzsébet és Ress Károly munkáját!

http://www.facebook.com/aratoakademia

OMC HairWorld 2012 Milánó

Gents' Fashion

 

 Az egyetlen magyar OMC fodrász világbajnok, Arató Krisztián tréner vezetésével a felnőtt férfi fashion válogatott az OMC HairWorld 2012 fodrász világbajnokságon Milánóban, minden idők legjobb magyar eredményét érte el fashion kategóriában: az országok közötti csapatversenyben harmadik helyezett lett.
Arató Krisztián a világ harmadik legjobb férfi fashion tréner címet nyerte el!

A valaha volt legfiatalabb magyar férfi fashion válogatott tagjai:

  • Fenyvesi Attila
  • Megyeri Tamás
  • Ji YiCheng
  • Catapano Gianmarco

A csapat trénere: Arató Krisztián
smink: Jacsó Dolly
ruha: Herczeg Zoltán
stylist: Forgách Benjamin

Ladies' Full Fashion

Arató Krisztián tréneri munkája mellett maga is indult a versenyen, női full fashion kategóriában 6. helyezést ért el amely 2012-ben a magyar fodrász válogatott legjobb egyéni eredménye.

full fashion képek itt...

Smink:Jacsó Dolly
Ruha: Halász Éva
Stylist:Forgács Benjamin
Műköröm:Szatmári Felícia
Modellek: Buda Réka, Papp Denise Eszter

A női full fashion csapat 5. helyen végzett. A csapat tagjai: Arató Krisztián, Pápai Gábor, Blazsovszky László

Arató Krisztán az OMC Golden Globe Awards díjátadón Motivation Award díjat kapott, és OMC Ambassador, Hungary címet kapott

 - Budapest Open 2011

-Versenykiírás

 
-Időbeosztás
 -Szórólap

 

- Worldskills 2011 fodrász verseny selejtező
   

- Békéscsaba fodrászverseny 2011.04
   

Szépségfórum 2010: információk:
- Szépségfórum 2010 versenykiirás
- Szépségfórum 2010 program

 
OMC HairWorld 2010 Paris
 

 Az egyetlen magyar OMC fodrász világbajnok, Arató Krisztián tréner vezetésével a felnőtt férfi fashion válogatott az OMC HairWorld 2010 fodrász világbajnokságon Párizsban, minden idők legjobb magyar eredményét érte el fashion kategóriában: az országok közötti csapatversenyben negyedik helyezett lett.

A valaha volt legfiatalabb magyar fashion válogatott tagjai:

  • Soltész Mariann
  • Kovács Gergő
  • Sík Balázs

A csapat trénere: Arató Krisztián          férfi fashion képek itt...
smink: Jacsó Dolly
ruha: Saxoo London
stylist: Arató Krisztián

 

 

 

Arató Krisztián tréneri munkája mellett maga is indult a versenyen, női full fashion kategóriában. A versenyen a legnagyobb induló létszám ebben a kategóriában volt. Krisztián 8. helyezést ért el, amely a legjobb eredmény a magyar indulók közül ebben a kategóriában.

                                                                 női full fashion képek itt...

smink: Jacsó Dolly
ruha: Halász Éva  www.orlandocollection.hu
műköröm: Assenbrenner Nikoletta
modellek: Varga Dóra, Papp Kata

Minden jog fenntartva - Terms & Conditions of Use of arato.info and Affiliated Web Sites